Spørsmål og svar

Jeg har ikke fått bestillingsbekreftelse.
Hvis du har bestilt varer hos oss, men ikke fått bestillingsbekreftelse, kan det skyldes at du har oppgitt feil e-postadresse eller at den har havnet i spam-filteret. Kontakt oss på post@manoa.no og spør om vi har registrert en bestilling fra deg, så kan vi korrigere e-postadressen og sende bestillingsbekreftelsen din.

Når kan jeg forvente å motta bestillingen min?
Alle varer sendes med Bring/Posten til ditt nærmeste postkontor innen 5 virkedager etter bestilling. Pakken kan lett spores underveis på www.posten.no. Estimert leveringstid er 7 dager i Norge, og 14 dager til utlandet. 

Hvilke type papir og størrelse blir motivene trykket i?
Alle våre motiver er trykket på 200 g/m svanemerket miljøpapir i 50x70cm størrelse. Motivene våre blir trykket i Norge.

Hvordan benytter jeg meg av angreretten?
Alle kunder har 30 dagers ubetinget angrerett. Du skal skriftlig gi Manoa.no melding om bruk av angreretten innen 30 dager etter at varen og de foreskrevne opplysninger om angreretten er mottatt. 

Ved bruk av angreretten vil du få hele kjøpesummen tilbakebetalt innen 14 dager fra den dagen Manoa.no mottar varen. Dette inkluderer imidlertid ikke fraktkostnader. Varen må kunne leveres tilbake i samme stand som den var i da du mottok den. Hvis det er mulig bør varen sendes tilbake i originalemballasjen. 

Det er skade eller feil på motivet jeg bestilte, hva gjør jeg?
Send en mail til lene@manoa.no med bestillingsnummeret på din ordre og bilder av skaden. I relevante tilfeller vil motivet bli erstattet ved at motivet blir returnert til oss, og du får tilsendt et nytt, tilsvarende motiv. Skaden må rapporteres snarest den er oppdaget.