Manoa er en norsk butikk som selger poster & prints

Hos Manoa finner du unike motiver som er produsert på en bærekraftig måte. Vi har som mål at våre motiver skal passe til skandinaviske hjem. Alle våre motiver er trykket i et begrenset antall på kun 300 stykker. Skandinavisk, moderne, glamorøst, minimalistisk, artdeco og bærekraftig produksjon er alle viktige nøkkelord når vi lager nye plakater og posters. 

 
Betaling med Vipps
Levering med Posten
Bærekraftig
Vi tilbyr trygg, sikker, rask og enkel betaling i vår nettbutikk. Du kan betale med enten bankkort, PayPal eller Vipps. Med Vipps kan du kjapt og enkelt betale i nettbutikken vår på en trygg måte. 
Vi sender alle våre pakker med Posten og Bring. Alle våre pakker sendes med sporingsnummer og leveres til ditt nærmeste postkontor innen 3-5 virkedager. Posten er kåret til den mest bærekraftige merkevaren i bransjen logistikk i Norge av Sustainable Brand Index.

Vi trykker hos svanemerket trykkeri. Det betyr at alle våre motiver er trykket på papir som oppfyller svanemerkets krav til trykkpapir. Dette omfatter blant annet at trevirket kommer fra bærekraftig skogbruk og at det er oppfylt strenge miljøkrav mht forurensning og kjemikalier.

 

Manoa